This week's book giveaways are in the Refactoring and Agile forums.
We're giving away four copies each of Re-engineering Legacy Software and Docker in Action and have the authors on-line!
See this thread and this one for details.
Win a copy of Re-engineering Legacy Software this week in the Refactoring forum
or Docker in Action in the Cloud/Virtualization forum!
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

Debugging on eclipse

 
kiran kumar
Greenhorn
Posts: 27
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hello All,
recently i have started using SunOne Application server 6.1. i have deployed my application and it is working fine.I dont know and want to learn how to debug. I am using eclipe as an ide.I have built a web project in the eclipse and i have made the server point to this source.I have started the ide in debug mode and started the server,to see weather it can stop at break point on passing ,but it is not happening. I am not sure weather it is issue with Ide or application server supporting the debugging. Please excuse me if it is an IDE issue and i am posting here. I appreciate if any one can show me some way of doing this.
 
VAIBHAVSHARMA80
Greenhorn
Posts: 1
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Can you post the jvm-options from server.xml?
 
pravin gajbhiye
Greenhorn
Posts: 21
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi

I have installed
jdk1.6
tomcat 6.0.35
and
eclipse-jee-juno-win32-x86_64


i also add tomcatPluginV32 in eclips.

in window 7 64 bit
Sometime it show tomcat Home Page but sometime not.
but when I create simple project in jsp
and run it, tomcat started but get 404 error.
 
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic