• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other Pie Elite all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Devaka Cooray
  • Ron McLeod
  • Paul Clapham
  • Liutauras Vilda
Sheriffs:
  • paul wheaton
  • Jeanne Boyarsky
  • Tim Cooke
Saloon Keepers:
  • Stephan van Hulst
  • Tim Holloway
  • Tim Moores
  • Mikalai Zaikin
  • Carey Brown
Bartenders:

JBuilder 3.5 Enterprise

 
Greenhorn
Posts: 11
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi Guys:
I have a copy of Jbuilder 3.5 Enterprise on my machine hooked up with BAS 4.5 and Visibroker 4. For 1 month it worked without any problems, now suddenly sometimes it won't start up(JBuilder) and sometimes it will. Even multiple tries results the same. Installation is running on win 2000 with 384Mb Ram on a AMD k6 500 MHZ.
Will Appreciate any help
 
Ranch Hand
Posts: 67
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
I am running similar software setup on Athalon 1200 w/ 512 Ram, and often find that if restarting any of the aforementioned programs without restarting the computer often the splash screens do not display. As they all take a long time to load this gives the impression that they are not working, and if the icon is double clicked again while only this far through the boot it restarts the boot process.
IE Try 'opening' the programs once and then just leave it for a while to check that its not just slow rather than not working
 
Harold Ramcharan
Greenhorn
Posts: 11
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Thanks!
 
Harold Ramcharan
Greenhorn
Posts: 11
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Thank you MR Karl Laird. Also I am trying to change from BAS to Weblogic 6 to run on Jbuilder 3.5 EE, any tips or ideas on how to?
 
Karl Laird
Ranch Hand
Posts: 67
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Sorry cannot help you there - my experience is mainly with BAS and JBuilder
 
Sheriff
Posts: 440
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Sorry fellas, I have to move this to the appropriate forum "IDEs and other products" where it is more appropriate. You will also get a lot more responces there
Thanks,
Matt
 
money grubbing section goes here:
a bit of art, as a gift, that will fit in a stocking
https://gardener-gift.com
reply
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic