• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other Pie Elite all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Tim Cooke
  • Campbell Ritchie
  • Ron McLeod
  • Liutauras Vilda
  • Jeanne Boyarsky
Sheriffs:
  • Junilu Lacar
  • Rob Spoor
  • Paul Clapham
Saloon Keepers:
  • Tim Holloway
  • Tim Moores
  • Jesse Silverman
  • Stephan van Hulst
  • Carey Brown
Bartenders:
  • Al Hobbs
  • Piet Souris
  • Frits Walraven

NetBeans 5.5 Beta 2 NOT allowing to add JBoss 4.0.1sp1

 
Ranch Hand
Posts: 76
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi All!

I am having a peculiar problem here. I have installed the NetBeans 5.5 Beta 2 IDE on a Win XP SP2 m/c.

Now, the IDE is supposed to automatically detect the server domain when you try to add a new server, and go thru the wizard steps. I have JBoss 4.0.1sp1 installed on my machine. Surprisingly, when i try to add it as a server in the IDE, the wizard fails when trying to recognize the domain and displays this error:
"The domain path is not valid or your domain doesn't meet minimal requirements"

The JBoss installation is alright!

What could be the problem???

Thanks.
 
Consider Paul's rocket mass heater.
reply
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic