• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

xsl don't work on every pc?  RSS feed

 
Tom Brown
Greenhorn
Posts: 22
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
i have made a site in xsl. All the pc's are installed with win2000 but it doesn't work on every pc. first i thought you have to be online, but it doenst work on some pc's which are online.
the final destination for the site is a cd-rom. do i have to install something on the cd to run for all kind of pc's?
the error i've got is on variabel stuff i get from the xsl file.
such as image attributes and a code for my href's.
it work on my pc and the other pc's of the IT-section. on the work pc's and the pc's in redaction it doesn't work.
i don't work with a database connection because it for cd-rom use, so the xml files are on the cd.
the ERROR: techcard/.xml he doen not take the variable.
can somebody help me?
thanks a lot.
T brown
 
Balaji Loganathan
author and deputy
Bartender
Posts: 3150
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Originally posted by Tom Brown:
it work on my pc and the other pc's of the IT-section. on the work pc's and the pc's in redaction it doesn't work.

Can you tell more about the error you are getting with a small snippet of your XML and XSL(ecsp the variable part), and more info about your clientside(OS name, IE version..)..
 
Tom Brown
Greenhorn
Posts: 22
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Thanks Balaji
but i've found out whats the problem. the error was running in IE 5.0 and it works from 5.5 and 6.0 is better.
from wich version works xslt on a mac or isn't it possible right now?
thanks
tom
 
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
Boost this thread!