• Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

Page don't work with SSL

 
Lu�s Matos
Greenhorn
Posts: 12
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi

For a long time that I'm trying to configure tomcat to work with SSL.

My last try is on Windows 2003 Standard with JRE 1.5.0_08 and Tomcat 5.5.17.

I try this example: http://tomcat.apache.org/tomcat-5.5-doc/ssl-howto.html
I create the .keystore in C:\Documents and Settings\Administrator\ and use the password by default (changeit).
I uncomment the SSL connector and leave by default (I try others configurations).
I give the same passaword (changeit) to the tomcat administration.

My prblem is: Every time that I open https://localhost:8443 the page try to open for a long time (~1 minute) and finally give me the erro: Cannot find server.

Anyone can help me? I don't know more what to do.

Thanks a lot for the help.
Lu�s Matos
 
Ulf Dittmer
Rancher
Posts: 42968
73
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Have you tried https://127.0.0.1:8443/? Does http://localhost:8080/ work?
 
Lu�s Matos
Greenhorn
Posts: 12
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi Ulf Dittmer

Thanks for your reply.

http://localhost:80 and http://127.0.0.1:80 - Work (I have installed in port 80).
https://127.0.0.1:8443 - have the same problem (try to open then I got the error).

This is my server.xml file:

 
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic