• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other Pie Elite all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Paul Clapham
  • Ron McLeod
  • Tim Cooke
  • Junilu Lacar
Sheriffs:
  • Rob Spoor
  • Devaka Cooray
  • Jeanne Boyarsky
Saloon Keepers:
  • Jesse Silverman
  • Stephan van Hulst
  • Tim Moores
  • Carey Brown
  • Tim Holloway
Bartenders:
  • Jj Roberts
  • Al Hobbs
  • Piet Souris

Problem editing my message

 
Marshal
Posts: 16631
278
Mac Android IntelliJ IDE Eclipse IDE Spring Debian Java Ubuntu Linux
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
When I tried to edit my reply here: http://www.javaranch.com/cgi-bin/ubb/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=24&t=013948
the top half of the message did not make it into the edit textarea. Go try it yourself.
Has anybody else experienced the same problem?
Junilu
 
Sheriff
Posts: 9109
12
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
There has been a problem with editing posts that contain both quote and code tags before. Perhaps it is more consistent now.
 
Junilu Lacar
Marshal
Posts: 16631
278
Mac Android IntelliJ IDE Eclipse IDE Spring Debian Java Ubuntu Linux
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Nope. I tried again and all the text before the CODE tag is still chopped off
Junilu
[ January 06, 2002: Message edited by: Junilu Lacar ]
 
Bartender
Posts: 2205
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Yes , I am getting this exact same behavior. When I try to edit a post of mine that starts with a quote and contains a code block, all the text before the first [ code] tag is gone!
 
Marilyn de Queiroz
Sheriff
Posts: 9109
12
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
This is not a new problem.
 
reply
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic