• Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

Problem faced using Part III exam

 
b deb
Greenhorn
Posts: 8
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi,

I took SCEA Part III Exam (CX - 310-061)last saturday, 18th Feb . 10 minutes after the start of the exam, in question 2 I was getting error (some fatal error) every time I clicked "Comment" button to answer the question and was not able to proceed. Inspite of repeated attempts by the Test center co-ordinator that error could not be removed. As a result I could answer only 1 of the total 4 questions and had used only 10 minutes out of scheduled 90 minutes.

Did anyone face the same problem ? Any mail id in SUN/Prometric wherein I can report this ? Do I get to take the exam afresh ?

Hoping to get some suggestions from you all.

Thanks,
B Deb
 
Theodore Casser
Ranch Hand
Posts: 1902
Hibernate Netbeans IDE PHP
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Interesting. (This reminds me of the problem I had with DnD's crashing the machine back when I was taking the SCBCD Beta exam...) I didn't encounter this myself, no.

I suspect you ought to drop a message to suncert@prometric.com - their main contact address - with the information on the test center and some information on your registration (such as the voucher ID, etc) to see what they can do for you. They should be able to confirm with the center manager and get you all put back together.
 
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic