• Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

SCEA Whizlab doesnt work on Microsoft Vista

 
jay roy
Ranch Hand
Posts: 145
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
hi guys

I have purchased and downloaded Whizlab software and i am using Microsoft vista Operating System. When i click on Start Exam button, the exam doesnt start. It says "Runtime error '75'.Path/File access error"

Did anyone face the same problem?

If anyone from whizlab team is looking at this question, i will greatly appreciate if you can provide me a solution.

Thanks very much
Jay
 
Deepak Bala
Bartender
Posts: 6663
5
Firefox Browser Linux MyEclipse IDE
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Have you contacted them ? Did you try running it as an XP application ?
 
jay roy
Ranch Hand
Posts: 145
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
yeah, it works now

thanks
 
Sebastian Amaro
Greenhorn
Posts: 2
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
sorry to get alive this thread, but i just bought the Whizlab SCJP 6.0, and on windows vista, i have the same problem, it runs, but when i click on an exam to practice, a dialog "run time error 75 " shows up, and closes my program.

how did you solve your problem??
 
Sebastian Amaro
Greenhorn
Posts: 2
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
sorry to be a pain, but i solved it, i run it on xp mode, and (this is what i eas missing) administrator mode
now it works

sorry!

thanks
Sebastian
 
Jeanne Boyarsky
author & internet detective
Marshal
Posts: 35279
384
Eclipse IDE Java VI Editor
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Sebastian,
Welcome to CodeRanch!

No need to apologize. You shared the solution for others who have the problem after you. Something we greatly appreciate!
 
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic