Win a copy of Testing JavaScript Applications this week in the HTML Pages with CSS and JavaScript forum!
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Bear Bibeault
  • Ron McLeod
  • Jeanne Boyarsky
  • Paul Clapham
Sheriffs:
  • Tim Cooke
  • Liutauras Vilda
  • Junilu Lacar
Saloon Keepers:
  • Tim Moores
  • Stephan van Hulst
  • Tim Holloway
  • fred rosenberger
  • salvin francis
Bartenders:
  • Piet Souris
  • Frits Walraven
  • Carey Brown

Problem While Deploying Entity Bean

 
Ranch Hand
Posts: 344
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I am trying to do some sample exercise on entity bean. I could not deplot a single entity bean application and I am struggling with this for past 1 week and I didn't know how to resolve it. Please anyboby help to resolve my problem. I have given all the details coding,error message, DD...

I have checked with the verifier and all the tests are passed..none is failed...

Exception while deploying:
==========================


In Log File:
============


Remote Interface
================


Home Interface
===============


Entity Bean
=============


Deployment Descriptor:
=====================
 
Ranch Hand
Posts: 563
Google Web Toolkit Eclipse IDE Java
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
hard to say.
you do not have more log than this ?

It might be a bug in the RI, not a mistake in the code.
 
Alas, poor Yorick, he knew this tiny ad:
Building a Better World in your Backyard by Paul Wheaton and Shawn Klassen-Koop
https://coderanch.com/wiki/718759/books/Building-World-Backyard-Paul-Wheaton
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic