Win a copy of The Little Book of Impediments (e-book only) this week in the Agile and Other Processes forum!
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

Problem with Entity Bean

 
Satya Maheshwari
Ranch Hand
Posts: 368
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi All

I am just a beginner in the EJB world and maybe the problem I am putting up is very trivial but still, here it goes:

I am following J2EE-1.3 tutorial. Following the example given there, I created an Entity Bean and a Session bean. The session bean uses the entity bean through the local interfaces of the Entity bean. The session bean is accessed by a client though its remote interfaces. When I first created a simple Hello World example where I insert a message in a table and then retrieve it, everything went fine . But then when I made some changes to the class code of the Entity bean, the changes do not reflect at all while I try to run the application. Still the old code is in effect. I tried the following:
1.Recompile the changed Entity bean class code.
2.Update the Entity bean JAR.
3.Undeploy the application and do a cleanup.
4.Redeploy the application.
Still the new code isn't working and the old code is running.
Any help would be greatly appreciated.
 
Satya Maheshwari
Ranch Hand
Posts: 368
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi

Please don't bother. I got the solution for the problem. I was placing the new .class files in the wrong directory and hence they were not taking any effect.
 
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic