Win a copy of The Little Book of Impediments (e-book only) this week in the Agile and Other Processes forum!
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

Problem while loading JSPs into Browser

 
KRK Gowda
Ranch Hand
Posts: 132
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi All,
i am using Tomcat 5.0 in my home. i am creating Classic custom tags now.but now i am unable to load jsp that uses the classic tag for getting parent tag information. any new jsp that was created after this jsp are also not working. old jsps are loaded easily.
new jsps taking a lot of time but they are not loaded on browser. logs do not show any errors.

all suggestions welcome

Thanks in advance

Gowda
 
giuseppe fanuzzi
Ranch Hand
Posts: 99
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
hello KRK
what do you mean with "they are not loaded"? the jsp don't show nothing? or is there some exception?!
 
Bui Manh Hung
Greenhorn
Posts: 10
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi KRK Gowda !
You can check valid of all files which you created as TLD, web.xml. You must sure URI contain address which is place to put file TLD. The information in file web.xml also must correct because when TOMCAT started then it would read information config in web.xml. If incorrect then TOMCAT will throw message error.
And let's clear cache of TOMCAT when run your project.

Regards.
 
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic