• Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

No Context configured to process error

 
anand gun
Greenhorn
Posts: 8
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi

I am using Tomcat 4.1.
I created a folder SCWCD folder under the location "C:\Tomcat 4.1\webapps" and placed login.html file. Now created web.xml file under folder SCWCD.
Following is the entry of the web.xml under SCWCD folder...

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>

<!DOCTYPE web-app PUBLIC '-//Sun Microsystems, Inc.//DTD Web Application 2.3//EN' 'http://java.sun.com/dtd/web-app_2_3.dtd'>

<web-app id="WebApp_1">
<display-name>SCWCD</display-name>
<context-param id="ContextParam_1">
<param-name>SCWCD.server.host</param-name>
<param-value />
</context-param>
<context-param id="ContextParam_2">
<param-name>SCWCD.login.page</param-name>
<param-value>/login.html</param-value>
</context-param>
<context-param id="ContextParam_3">
<param-name>SCWCD.login.failure.page</param-name>
<param-value>/login.html</param-value>
</context-param>
</web-app>

but when I am trying to access login.html file from browser with address "http://localhost:9080/SCWCD/login.html"..

it is giving following error:-
HTTP Status 500 - No Context configured to process this request

--------------------------------------------------------------------------------

type Status report

message No Context configured to process this request

description The server encountered an internal error (No Context configured to process this request) that prevented it from fulfilling this request.

What Context I have to configure?
Can anyone please guide me what steps exactly I have to follow to access login.html file from browser..?

Thanks,
-Anand
 
Kishore Balla
Ranch Hand
Posts: 165
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
web.xml file should be under <context-root>/WEB-INF directory

in your case C:\Tomcat 4.1\webapps\SCWCD\WEB-INF\web.xml
 
anand gun
Greenhorn
Posts: 8
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Thanks for the inputs...

I copied web.xml to correct location. it Worked fine.

- Anand
SCJP1.4 (89%)
 
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic