Win a copy of The Java Performance Companion this week in the Performance forum!
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

Unable to connect to IBM mock exam

 
Shailendra Bade
Greenhorn
Posts: 22
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I am unable to connect to IBM mock exam
certify.torolab.ibm.com/
for last one month. I do get a login screen but when I enter the
details a server error occurs saying an Exception has occurred.
I have contacted the webmaster but in vain.
Has anyone in the recent past appeared for it . If yes
than please let me know about the browser/version.

------------------
Shailendra Bade
Mumbai, India
Mail to: bades@vsnl.com
 
Chitra Natarajan
Greenhorn
Posts: 13
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi Shailendra Bade,
even I was trying for more than one month to try IBM's mock up exam. But I am getting the same problem like u. I think that server may be have some problem.
-chitra.
Originally posted by Shailendra Bade:
I am unable to connect to IBM mock exam
certify.torolab.ibm.com/
for last one month. I do get a login screen but when I enter the
details a server error occurs saying an Exception has occurred.
I have contacted the webmaster but in vain.
Has anyone in the recent past appeared for it . If yes
than please let me know about the browser/version.

 
Anonymous
Ranch Hand
Posts: 18944
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
You are right, even I had a problem. I sent an email to them explaining what is happening. Couple of days back I got an email from them saying "thanks bla bla bla. we are looking into it".
I guess they are still working on it.
 
rajsim
Ranch Hand
Posts: 116
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
It is working atleast for me. Try using a different browser.
I am using IE 5. Cookies should be enabled.
 
Anonymous
Ranch Hand
Posts: 18944
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I am using IE5 and both cookies & per session cookies are enabled. I tried with NetScape 6 preview Release too.
No luck. May be something else needs to be set up.
 
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic