• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Devaka Cooray
  • Knute Snortum
  • Paul Clapham
  • Tim Cooke
Sheriffs:
  • Liutauras Vilda
  • Jeanne Boyarsky
  • Bear Bibeault
Saloon Keepers:
  • Tim Moores
  • Stephan van Hulst
  • Ron McLeod
  • Piet Souris
  • Frits Walraven
Bartenders:
  • Ganesh Patekar
  • Tim Holloway
  • salvin francis

Splash screen not showing up....  RSS feed

 
Greenhorn
Posts: 4
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hello friends.
I was checking out the jgoodies demo, when i saw the splash screen for application downloaded with java web-start.

I wanted to do the same for our product too. Checked some samples and did it.
But now the notorious "Working in my machine, not in his" problem came up.

I deployed the application in my machine, accessed it from the same machine, the splash screen showed up. Not the first time, though.

Then I checked it from another machine. But then it doesn't show up. The icon specified as kind="default" is shown application list.



When I checked with the splash.jpg as the icon kind="default", it was showing the image as the application icon.
============
Am I doing anything wrong here?
What are the things to take care when adding splash images?
Is it true that the splash screens does not appear the first time?
 
With a little knowledge, a cast iron skillet is non-stick and lasts a lifetime.
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
Boost this thread!