• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

rmiregistry not working!

 
Geoffrey Falk
Ranch Hand
Posts: 171
1
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I am having problems starting the rmiregistry. This is straight out of the box on two different machines, and I am not doing anything unusual.
On Windows 2000 with JDK1.4.1_01-b01 under Cygwin and DOS shell:
% rmiregistry
java.rmi.RemoteException: failed to export: class gnu.java.rmi.dgc.DGCImpl
Exception in thread "main" java.lang.InternalError: Thread.start called but threads not available
[exit]
On FreeBSD 4.7 with the JDK1.3.1-p7 native port:
% rmiregistry
java.rmi.RemoteException: failed to export: class gnu.java.rmi.dgc.DGCImpl
[keeps running]
Any idea what is going on??? I used rmiregistry before without any such problems.
Thanks
Geoffrey
[ February 16, 2003: Message edited by: Geoffrey Falk ]
 
Geoffrey Falk
Ranch Hand
Posts: 171
1
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Problem solved. Turns out that on both platforms I had old versions of the rmiregistry executable in another bin directory, earlier in the path. On both machines the old binary was left over from an earlier installation of a different JDK version.
This would seem an obvious thing to check, but the fact that it occurred on two separate machines really threw me off!
Sorry for the bandwidth..
Geoffrey
 
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
Boost this thread!