• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

rmic -iiop not creating _Stub  RSS feed

 
Tiger Scott
Ranch Hand
Posts: 223
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi,
I am compiling in 1.4 using rmic -iiop - it is not creating the _Stub class (it only creates the _Tie class). Anything I need to do for that to happen.
As a consequence when error when I run my RMI Server
Error starting service: RemoteException- java.rmi.StubNotFoundException: Stub class not found:
Thanks a lot,
Sanjay
 
Tiger Scott
Ranch Hand
Posts: 223
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi,
Still struggling with this
Anybody has any ideas on this.
Thanks
Sanjay
 
Tiger Scott
Ranch Hand
Posts: 223
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Found the problem. The _Stub is created in the interface package and I was looking for it in the Impl package. I have to still find out why the _Stub is not found.
Thanks
 
David O'Meara
Rancher
Posts: 13459
Android Eclipse IDE Ubuntu
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
"Tiger", sorry no was able to help you, but congrats on finding the (partial) solution.
BUT your display name is invalid (I'm guessing you've changed it) and accounts with invalid names get deleted.
Check out the Javaranch name policy and then edit your profile so you have a valid display name.
I'd do it quickly, it would be a shame to lose over 200 posts over a misunderstanding
thanks,
Dave
 
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
Boost this thread!