This week's book giveaway is in the Cloud/Virtualization forum.
We're giving away four copies of Learning OpenStack Networking: Build a solid foundation in virtual networking technologies for OpenStack-based clouds and have James Denton on-line!
See this thread for details.
Win a copy of Learning OpenStack Networking: Build a solid foundation in virtual networking technologies for OpenStack-based clouds this week in the Cloud/Virtualization forum!
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Liutauras Vilda
  • Campbell Ritchie
  • Tim Cooke
  • Bear Bibeault
  • Devaka Cooray
Sheriffs:
  • Jeanne Boyarsky
  • Knute Snortum
  • Junilu Lacar
Saloon Keepers:
  • Tim Moores
  • Ganesh Patekar
  • Stephan van Hulst
  • Pete Letkeman
  • Carey Brown
Bartenders:
  • Tim Holloway
  • Ron McLeod
  • Vijitha Kumara

Component ID .... has already been found in the view with t:dataScroller.  RSS feed

 
Greenhorn
Posts: 10
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi,

I am attempting to use the paged, sortable table using Tomahawk's t:dataScroller. I am deploying this in Glassfish app server inside a portlet.

When I first view the page, there are no issues, the table is rendered properly. After the first rendering, if I refresh the page, it throws the following exception:

"java.lang.IllegalStateException: Component ID j_id_id8:studentScrollfirst has already been found in the view. See below for details...."

My JSP page looks like the follows:



department managed bean is configured as following in faces-config.xml:


Am I missing something?

Thanks,
Chandan
 
Greenhorn
Posts: 12
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi,

I have exactly the same problem. I can not find out what the reason is.
It seems when I remove some elements the page works fine, but after I added some more elements I run again in the problem.
I updated all my JSF Libaries. Now I am using:

myfaces-api 1.2.3
myfaces-impl 1.2.3
tomahawk 1.1.6
jsf-facelets 1.1.14

ralph
 
Consider Paul's rocket mass heater.
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
Boost this thread!