Win a copy of Murach's Python Programming this week in the Jython/Python forum!
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

Problem in SOAP over JMS using AXIS and JBOSS  RSS feed

 
Sukriti Goel
Greenhorn
Posts: 1
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi,
I want to send a SOAP message over JMS. I am trying to execute the sample given at http://www-106.ibm.com/developerworks/webservices/library/ws-jms/.


In JBOSS I have added deployed new transport information in JBoss. This is how client-config.wsdd looks like

===================================================================
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<deployment xmlns="http://xml.apache.org/axis/wsdd/" xmlns:java="http://xml.apache.org/axis/wsdd/providers/java">
<handler name="JMSSender" type="java:jms.JMSSender"/>
<transport name="http" pivot="java rg.apache.axis.transport.http.HTTPSender"/>
<transport name="local" pivot="java rg.apache.axis.transport.local.LocalSender"/>
<transport name="jms" pivot="java rg.apache.wsif.providers.soap.apacheaxis.WSIFJmsSender"/>
<transport name="JMSMqseriesTransport" pivot="JMSSender"/>
</deployment>
========================================================================
When I execute the program I am getting error
"No client transport named 'JMSMqseriesTransport' found!"

Can you please explain what is wrong with the code?

Thanx.
Sukriti
 
It is sorta covered in the JavaRanch Style Guide.
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
Boost this thread!