• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

No output on .Net Client side

 
Lilly Wiesie
Greenhorn
Posts: 26
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I have a web serives written in Java and deployed in Axis. Now I am testing the service using .Net client. When the .Net test program calls the method of the web service, I can see the method does get called on the server side (I use JBoss and I can see the ouput on the JBoss console when the method is called), however there is no output on the .Net side. It seems the Response doesn't get back to .Net (However the Request does get to the server because I can see the method is called). What could happen? I am using doc/literal style, and it's a simple method (return string only).

Thanks.

Lilly
 
JeanLouis Marechaux
Ranch Hand
Posts: 906
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Lilly,

To figure out whether the problem comes from the server(jBoss) or the .Net client, maybe you could use a HTTP sniffer between them.
It would let you know if a response has benn sent back.
 
Lilly Wiesie
Greenhorn
Posts: 26
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi Jean-Louis,

Thanks for your reply. I'll try the TCPMonitor.

I was surprise that .Net client will have deserialization problem for a simple string. By searching online for an answer, I found I was not the only one having this problem. But most of the people had (retun null)problems for complex type though.

Lilly
 
Pradeep bhatt
Ranch Hand
Posts: 8933
Firefox Browser Java Spring
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I am also facing similar problem for a java client. The Web services is running in .NET. The client shows NullPointerException. I Used TcpMon and was able to find that the server has sent the response but why is the axis client not printing it. Please help. I am using doc/literal mode of communciation.
 
Pradeep bhatt
Ranch Hand
Posts: 8933
Firefox Browser Java Spring
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Originally posted by Pradeep Bhat:
I am also facing similar problem for a java client. The Web services is running in .NET. The client shows NullPointerException. I Used TcpMon and was able to find that the server has sent the response but why is the axis client not printing it. Please help. I am using doc/literal mode of communciation.


The problem was because Java 5 was in the path. With Java 1.4 it works fine.
 
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
Boost this thread!