Win a copy of Murach's Java Programming this week in the Beginning Java forum!
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

WS Deployed on Oracle App. Server, Response issue for some requests  RSS feed

 
Mike Boota
Ranch Hand
Posts: 82
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I have a WebService deployed on Oracle Application Server and it's an HTTPS connection. I am facing a small issue and can't figure out
what's going on. For each request there's a response to let know the requester that data is processed successfully or any error. The caller of the Web Service makes a call and sends in an xml data. It's processed on my end and then a return type is an Element that holds the response data. Once in a while the caller does not get a response back even though on my end I don't see any errors and the data is processed successfully.

Here is the signature of the function:



And I can't figure out why a caller does not receive a response back for some of the requests. Any ideas what might be wrong or how to debug this issue. Is there any place I can look to see for each request is a response going back. I don't know if it's related Network or App. Server and where to start to debug this.

Any help is appreciated.

Thanks
 
Mike Boota
Ranch Hand
Posts: 82
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Any ideas where to look for as it normally takes arround 5 to 10 seconds to process the request and sends back the response. But sometimes the consumer is not able to get the response.

Thanks
 
Don't listen to Steve. Just read this tiny ad:
Thoughts on deprecation in Java
https://coderanch.com/t/683016/java/Deprecation-Java
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
Boost this thread!