• Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

network functionality issues - Ericsson / T-Mobile

 
Greg Schwartz
Ranch Hand
Posts: 132
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Is anyone successfully using networked fucntionality (we're trying HTTP POST functionality) on T-Mobile's network from an Ericsson T610, T616 and/or Z600? In recent talks with Handango, I was told that they are having distribution problems with software for these phones on T-Mobile's network.
From Handango Support

There is a known issue where all J2ME downloads will fail on the T610 and Z600 devices using T-Mobile. Downloads to phones in which the OTA transfer is done via T-Mobile's network (ie. customers with T-Mobile service) - works fine on all J2ME devices with the exception of T610 and Z600.
Please verify which carrier he used and if he can reproduce the same using AT&T. This is a still a bug that appears to be network specific and not anything stemming from our end.

I'm not sure if it is related or not, but we are finding that these same phone models are having problems incorporating our network functionality (HTTP POST) that is working great on other models and carriers.
Is anyone having a similar experience? If someone has successuflly tested their networked funtionality on these devices with T-Mobile, could you please let me know if there was something special that was needed to accomplish this or could you share a sample of your working network code?
Thanks so much!
 
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic