• Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

Polish and NetBeans

 
Phil Brumby
Greenhorn
Posts: 17
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Two quezzies regarding title of thread.

a, Currently trying to run the provided Polish 1.2.4 example in NetBeans 4.1. Now i can get it compiling ok and outputting jar's and jad's (which work when clicked on with emulator) but i can't get the build.xml script to run the emulator at build time??

If my created jar/jad location is F:\Source\NetBean Projs\PolishTest\dist, what should my <emulator> and <parameter> settings be?

b, How do you do multiple ant runs with polish in netbeans? ie test then j2mepolish together for provided example, because when you right click run and go to advanced you can only select one build type at a time from drop down menu?

Thanks,
Phil.
 
Martin Ryzl
Greenhorn
Posts: 8
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Do you use NetBeans J2ME project and import Polish example or do you use free-form project with existing Polish ant file?
 
Phil Brumby
Greenhorn
Posts: 17
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Doh, have been v stupid.

Answered both quezzies in a one'r once i realised you could type in the drop down run>advanced menu as well selected items

Had also somehow commented in that parameter line in the example, which was causing probs.

All smiles now, apologies.

Phil.
 
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic