Win a copy of Functional Reactive Programming this week in the Other Languages forum!
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

MMS not received?

 
chetan dhewal
Ranch Hand
Posts: 61
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi,
What could be the probable reasons for not receiving MMS , even after your MIDlet gets executed by PR for any(*) incoming MMS. The network Monitor utility shows no sign of incoming MMS, but its strange that the PR is working and my MIDlet is being invoked as soon as a MMS arrives.
 
Pradeep Gudipati
Greenhorn
Posts: 16
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hey Chetan
Please try the application on the actual device or use nokia emulator. default emulator has some serious problems.
I struggled with similar problem for a month until i checked it on the device.
Thanks
Pradeep
 
chetan dhewal
Ranch Hand
Posts: 61
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi,then how come the WMADemo Example by Sun working fine in the Emulator(WTK 2.2). This example is not letting me give up on my project. But after checking all the issues , i m still not able to find the solution.
 
Eduardo Marques
Ranch Hand
Posts: 231
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Read my reply to your other thread. Hope it helps.
 
chetan dhewal
Ranch Hand
Posts: 61
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi,
I read your reply marques. My application is receiving MMS when the user starts it(no problem on this side). But when run through PR the MMS is not received(no sign of incoming MMS in Network Monitor Utility). I agree to your reply, but atleast notifyIncomingMessage should be called. If you see my code, you will find that when application is started by PR(application_status == 2), notifyIncomingMessage doesnt do much. But then also atleast first line of the method be printed... its not doing so. Hi Pradeep, is your application working fine in carbideJ? what is this problem , is it a bug in WTK, whats your conclusion on this??
 
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic