Win a copy of Head First Agile this week in the Agile forum!
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

I/O or String problem?  RSS feed

 
merlin bar
Ranch Hand
Posts: 54
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
If you look at this site...
[link]http://iwin.nws.noaa.gov/iwin/us/traveler.html[/link]
You will see it shows basic weather info. The code below searches through the text until it finds 'TAV12' and grabs the info. But TAV12 appears twice in the url, and it the [italic]second[/italic] instance that has it's relative info processed, not the first. Can anyone shed some light? I'm going way overtime with this.

 
Greg Charles
Sheriff
Posts: 3015
12
Firefox Browser IntelliJ IDE Java Mac Ruby
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
It would help to know what you see as going wrong. There is a certain fragileness in your parsing method, but scraping information out of an HTML page is always difficult. I don't see anything obviously wrong with your approach.
 
merlin bar
Ranch Hand
Posts: 54
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
It seems to be working now. I started from scratch. I can't figure out what was causing the problem, but I'm not having it anymore.
I'm sorry I wasted a opst, but I've been stuck on this for days, and it only works now (as in the last 20 minutes!).
 
Greg Charles
Sheriff
Posts: 3015
12
Firefox Browser IntelliJ IDE Java Mac Ruby
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
No problem wasting a post. They don't cost anything! I was only pointing out that when you ask a question you should ... ask a question! Just posting code and saying it doesn't work is not usually going to get you any useful responses. (Case in point.)
 
Consider Paul's rocket mass heater.
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
Boost this thread!