• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

JSP output in Opera Mozilla IE!  RSS feed

 
Brusk Baran
Ranch Hand
Posts: 132
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi all.
what I have is that my code is running properly with Mozilla and Opera browsers, but sucks with IE. I have custom tags, on JSPs, which(ct) itself utilize JavaBeans which utilize other JavaBeans ...
my IE browser output is just empty, while it's fine with Mozilla.
what might be the reason? Buffer Size?
hoping to get an answer soon!
 
Joe Broderick
Greenhorn
Posts: 23
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Originally posted by comma geneus:
Hi all.
what I have is that my code is running properly with Mozilla and Opera browsers, but sucks with IE. I have custom tags, on JSPs, which(ct) itself utilize JavaBeans which utilize other JavaBeans ...
my IE browser output is just empty, while it's fine with Mozilla.
what might be the reason? Buffer Size?
hoping to get an answer soon!

Could be that you are putting the output in a table or frame? If that is the case, check what html works with the browser, as there are slight differances. The browser just displays the data, that is all. Make sure your data is formatted for IE.
 
Brusk Baran
Ranch Hand
Posts: 132
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Yes, i am writing tables, using lots of tr td....
maybe that is the reason, I am using ie 6. latest...
and format of table might be wrong
 
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
Boost this thread!