• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other Pie Elite all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Tim Cooke
  • Campbell Ritchie
  • Ron McLeod
  • Liutauras Vilda
  • Jeanne Boyarsky
Sheriffs:
  • Junilu Lacar
  • Rob Spoor
  • Paul Clapham
Saloon Keepers:
  • Tim Holloway
  • Tim Moores
  • Jesse Silverman
  • Stephan van Hulst
  • Carey Brown
Bartenders:
  • Al Hobbs
  • Piet Souris
  • Frits Walraven

Just new in crystal report XI

 
Greenhorn
Posts: 15
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
I'm just new in Crystal Report XI and unfortunately haven't successfully run it in our struts webapp project. I'm having this kind of error, I hope some would know how to solve it. I've been searching the said package/class but to no avail.

java.lang.NoClassDefFoundError: com/crystaldecisions/reports/common/be
java.lang.ClassLoader.defineClass1(Native Method)
java.lang.ClassLoader.defineClass(ClassLoader.java:620)
java.security.SecureClassLoader.defineClass(SecureClassLoader.java:124)
org.apache.catalina.loader.WebappClassLoader.findClassInternal(WebappClassLoader.java:1634)
org.apache.catalina.loader.WebappClassLoader.findClass(WebappClassLoader.java:860)
org.apache.catalina.loader.WebappClassLoader.loadClass(WebappClassLoader.java:1307)
org.apache.catalina.loader.WebappClassLoader.loadClass(WebappClassLoader.java:1189)
java.lang.ClassLoader.loadClassInternal(ClassLoader.java:319)
com.crystaldecisions.reports.reportengineinterface.JPEReportSourceFactory.createReportSource(Unknown Source)
org.apache.jsp.motivareport1_jsp._jspService(motivareport1_jsp.java:75)
org.apache.jasper.runtime.HttpJspBase.service(HttpJspBase.java:137)
javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:802)
org.apache.jasper.servlet.JspServletWrapper.service(JspServletWrapper.java:210)
org.apache.jasper.servlet.JspServlet.serviceJspFile(JspServlet.java:295)
org.apache.jasper.servlet.JspServlet.service(JspServlet.java:241)
javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:802)
org.apache.struts.action.RequestProcessor.doForward(RequestProcessor.java:1063)
org.apache.struts.tiles.TilesRequestProcessor.doForward(TilesRequestProcessor.java:263)
org.apache.struts.tiles.TilesRequestProcessor.processTilesDefinition(TilesRequestProcessor.java:239)
org.apache.struts.tiles.TilesRequestProcessor.processForwardConfig(TilesRequestProcessor.java:302)
org.apache.struts.action.RequestProcessor.process(RequestProcessor.java:229)
org.apache.struts.action.ActionServlet.process(ActionServlet.java:1194)
org.apache.struts.action.ActionServlet.doGet(ActionServlet.java:414)
javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:689)
javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:802)
 
Sheriff
Posts: 67618
173
Mac Mac OS X IntelliJ IDE jQuery TypeScript Java iOS
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Looks like the crystal reports classes are not available. Does it come with a jar file? Where did you put said jar file?
 
Smith Magadia
Greenhorn
Posts: 15
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
i guess it was just mess up, so what i did was copy & follow the the sample webapp of crystal report, which is already included, and fortunately, its now workn. anywayz a million thanks for your time Bear!
 
Greenhorn
Posts: 1
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
I am receiving this same error but cannot resolve the issue. All the jar files are located in my WEB-INF/lib folder of my WAR, as well as copied into the Java/lib folder on the server. Like the above user did, I followed exactly what the BusinessObjects tutorials say, step for step. Everything is in the correct locations according to that documentation yet I receive this NoClass error. If there is anyone that can be of help I'll be happy to post more info as needed. Thanks.
 
Greenhorn
Posts: 2
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi, I'm having the same prob. How did you solve this eventually?
thanks.
 
Consider Paul's rocket mass heater.
reply
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic