• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other Pie Elite all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Jeanne Boyarsky
  • Ron McLeod
  • Paul Clapham
  • Liutauras Vilda
Sheriffs:
  • paul wheaton
  • Rob Spoor
  • Devaka Cooray
Saloon Keepers:
  • Stephan van Hulst
  • Tim Holloway
  • Carey Brown
  • Frits Walraven
  • Tim Moores
Bartenders:
  • Mikalai Zaikin

Session problem in IE.

 
Ranch Hand
Posts: 315
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
hi,

My session variable are working fine in mozilla browser. When I am trying on IE those session variable are returning null values.

Any ideas what could be the problem ?

Regards,
Neeraj.
 
Neeraj Vij
Ranch Hand
Posts: 315
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
are there any sesion timeout settings for different browser that we have to do in our servers..

I am working with atg dynamo 7.

Regards,
neeraj.
 
Sheriff
Posts: 13411
Firefox Browser VI Editor Redhat
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Do you have session cookies disabled?

From the MSIE menu, check:
Tools -> Internet Options -> Privacy (tab) -> Advanced (button).
On this screen there is a checkbox for ("Always allow session cookies").
 
Neeraj Vij
Ranch Hand
Posts: 315
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Thanx Ben.

It was disabled on my system. It is working now. But few other problems are coming now.

Session is expiring with different timeout periods on different machines.

Application deployed on Atg 7 locally on my machine is getting timeout in around 5-7 mins.(In case when I am leaving the application unattended for 5-7 minutes.)

clients accesing application on my machine with (http://request) are getting timeout between 1-2 mins when unattended.

One more problem is there when accessing in mozila browser.

Session object has a different session id on different pages. It is not remainig consistent throughout on all web pages.

Any inputs will be great help.

Regards,
neeraj.
 
Ranch Hand
Posts: 1026
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator


On this screen there is a checkbox for ("Always allow session cookies").



I couldn't find this option. I am using IE 6.0.2(SP1)
 
Ben Souther
Sheriff
Posts: 13411
Firefox Browser VI Editor Redhat
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
This is from a machine with MSIE 6.
 
Vishnu Prakash
Ranch Hand
Posts: 1026
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Thanks Ben

I was looking for what you said in Advanced tab. My mistake.
 
Don't get me started about those stupid light bulbs.
reply
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic