• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

JSP Page in IE browser from office intranet behaves randomly

 
Nitin Sinha
Greenhorn
Posts: 17
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi, I have a JSP Page which upon clicking on SUBMIT button, when i run on Internet Explorer from the office INTRANET though works fine functionality wise but the front end acts very randomly that is, sometimes it would show up expected screen and sometimes show a blank screen.

When I run the same JSP Page outside the office network, it works as expected and front end also behaves normal

Where as I tested to run it on Mozilla and other browsers too but it runs perfectly fine in Intranet and Internet on all other browsers except IE

This is a very serious problem as I have built an application whihc has somemodules for Internal Customer Service Rep people and both for customers so it has to run both on Intranet and Internet. Hence, i can't tell CSR to forcibly use only MOZILLA and not IE

CAN ANY 1 PLEASE HELP ???
[ July 02, 2008: Message edited by: Bear Bibeault ]
 
Bear Bibeault
Author and ninkuma
Marshal
Posts: 65530
105
IntelliJ IDE Java jQuery Mac Mac OS X
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Originally posted by Nitin Sinha:
CAN ANY 1 PLEASE HELP ???
A couple of things: firstly, please read this with regards to using all uppercase.

Also, please use real words when posting to the forums. Abbreviations such as "any 1" in place of "anyone" only serve to make your posts more difficult to read and less likely to generate useful responses.

Please read this for more information.

thanks,
bear
JavaRanch sheriff
 
Amit Ghorpade
Bartender
Posts: 2856
10
Fedora Firefox Browser Java
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi Nitin Sinha welcome to Javaranch,
First things first, please follow the suggestions given by Bear in the above post.
Where as I tested to run it on Mozilla and other browsers too but it runs perfectly fine in Intranet and Internet on all other browsers except IE


and regarding your question, I think the problem is with the security settings for IE.They may be different for internet and intranet.


Hope this helps
 
Nitin Sinha
Greenhorn
Posts: 17
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
if thats a case with intranet settings how can i set them up because intranet setting may be applicable for whole company
 
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
Boost this thread!