• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

Before Code Tag nothing is editable in earlier messages..  RSS feed

 
Shaan Shar
Ranch Hand
Posts: 1249
Java Spring Ubuntu
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi Moderators,

Today I am facing this problem, If I edit any message, If there is some code tags used in the reply I am not able to edit the message before the code tags.

Only message after code tags are editable.

And this time I am not using any other tags except Code tags.
[ August 23, 2006: Message edited by: Ankur Sharma ]
 
Jim Yingst
Wanderer
Sheriff
Posts: 18671
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Ankur - can you point out the post you're trying to edit, and describe the change you're trying to make? And do you get an error message, or does the edit simply not work as expected? If it's an error message, please post it here. Thanks.
 
Shaan Shar
Ranch Hand
Posts: 1249
Java Spring Ubuntu
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Originally posted by Jim Yingst:
Ankur - can you point out the post you're trying to edit, and describe the change you're trying to make? And do you get an error message, or does the edit simply not work as expected? If it's an error message, please post it here. Thanks.


Jim,

Thanks for your quick concern. But I this time I don't get any error message, but the editing was not as expected.

The message written before code tag are not coming after the edited message.

You can try even yourself in any post.

First try to write some message then give a sample code using code tags and then try to edit the message you will not get the message what you have written before code tags.
 
Jim Yingst
Wanderer
Sheriff
Posts: 18671
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
testing

some text (now edited)more text (now edited)
[ August 23, 2006: Message edited by: Jim Yingst ]
 
Jim Yingst
Wanderer
Sheriff
Posts: 18671
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
No problem. So can you point out the specific post you're experiencing this problem with?
 
Bear Bibeault
Author and ninkuma
Marshal
Posts: 66153
146
IntelliJ IDE Java jQuery Mac Mac OS X
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I've see this problem on a number of occasions. It's not consistent, but very annoying.
 
Jim Yingst
Wanderer
Sheriff
Posts: 18671
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Bear, do you recall if you've seen it with no quote tags, just code? I can reproduce a problem by combining quote and code tags, but it sounds like Ankur is describing something new here.
 
Bear Bibeault
Author and ninkuma
Marshal
Posts: 66153
146
IntelliJ IDE Java jQuery Mac Mac OS X
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I cannot be completely sure, but I do believe that I have seen it with just code tags.

I'll specifically make note of this in any future occurences.
 
Jim Yingst
Wanderer
Sheriff
Posts: 18671
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I believe I have now fixed the long-standing bug where quote tags and code tags don't mix. Hopefully this also includes whatever it was that Ankur experienced earlier. If you observe any problems, please let me know. (Preferably, with a specific example of the text you are trying to edit.) Thanks.
 
Shaan Shar
Ranch Hand
Posts: 1249
Java Spring Ubuntu
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Originally posted by Jim Yingst:
I believe I have now fixed the long-standing bug where quote tags and code tags don't mix. Hopefully this also includes whatever it was that Ankur experienced earlier. If you observe any problems, please let me know. (Preferably, with a specific example of the text you are trying to edit.) Thanks.


Jim,

Thanks for your quick concern.

Well Jim this is a new day that problem was occured yesterday.. Now I don't remember the exact post. But I am also sure that, problem was with code tags.

Anyways, In future if the problem comes again. I will also report the thread where the error occured.

Thank you.
 
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
Boost this thread!