• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

WebLogic Not Starting

 
Sanjay Deshpande
Ranch Hand
Posts: 111
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I have installed WebLogic 5.1
i have set it's bin in PATH.
Problem:The server shuts down as soon as i try to access it in a browser.
WHAT COULD BE THE PROBLEM?
 
suvendu patra
Greenhorn
Posts: 5
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
where did u run the web server???
go to bea home/bin folder and run your setenv.bat file and then run startWLS.bat file..
check whether your path has set properly or not!!!
 
Sanjay Deshpande
Ranch Hand
Posts: 111
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi suvendu
thnx for reply.
i did as u wrote.
HOWEVER , STILL THE SAME BUG IS ENCOUNTERED.
As soon as I hit the URL, Server closes.

F1 plz.
 
Karan V Praba
Ranch Hand
Posts: 41
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hai Can u past the console log details.
:roll:
 
Vikalp Singh
Ranch Hand
Posts: 50
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
weblogic server 5.1 not starting,
then may be the problem in the jars, which you have and some of the jar may be corrupted.
one more thing check the path od jdk for starting the weblogic server.
again install the server, may be it will not give problem
 
Don't get me started about those stupid light bulbs.
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
Boost this thread!