• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

Problem launching deploytool on Mac OS X

 
Christopher Meuser
Greenhorn
Posts: 1
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hello,
I'm having a problem lauching the deploytool (1.3.1) on Mac OS X (10.2.8). I receive the following message:
[Christopher-Meusers-Computer:~] cameuser% deploytool
Starting Deployment tool, version 1.3.1
(Type 'deploytool -help' for command line options.)
/Users/cameuser/j2sdkee1.3.1/bin/deploytool: line 19: 442 Segmentation fault $JAVACMD -classpath "$CPATH_CH" $SYSTEM_PROPERTIES com.sun.enterprise.tools.deployment.main.Main "$@"
[Christopher-Meusers-Computer:~] cameuser%
My environment looks like:
[Christopher-Meusers-Computer:~] cameuser% env
HOME=/Users/cameuser
SHELL=/bin/tcsh
USER=cameuser
LANG=en_US
PATH=/bin:/sbin:/usr/bin:/usr/sbin:/Users/cameuser/j2sdkee1.3.1/bin
__CF_USER_TEXT_ENCODING=0x1F5:0:0
TERM=vt100
TERMCAP=<caron>��<caron>��<caron>��
TERM_PROGRAM=Apple_Terminal
TERM_PROGRAM_VERSION=81
LOGNAME=cameuser
HOSTTYPE=macintosh
VENDOR=apple
OSTYPE=darwin
MACHTYPE=powerpc
SHLVL=1
PWD=/Users/cameuser
GROUP=staff
HOST=Christopher-Meusers-Computer.local.
JAVA_HOME=/Library/Java/Home
J2EE_HOME=/Users/cameuser/j2sdkee1.3.1
CLASSPATH=.:/Users/cameuser/j2sdkee1.3.1/lib/j2ee.jar
[Christopher-Meusers-Computer:~] cameuser%
Does anyone have any idea what may be causing this problem. Thanks in advance.
Chris
 
Simon Brown
sharp shooter, and author
Ranch Hand
Posts: 1913
6
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I've not tried running the J2EE RI on my Mac but it sounds like fun so I'll give it a go and get back to you.
[ December 09, 2003: Message edited by: Simon Brown ]
 
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
Boost this thread!