Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other Pie Elite all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Paul Clapham
  • Tim Cooke
  • Jeanne Boyarsky
  • Liutauras Vilda
Sheriffs:
  • Frank Carver
  • Henry Wong
  • Ron McLeod
Saloon Keepers:
  • Tim Moores
  • Frits Walraven
  • Tim Holloway
  • Stephan van Hulst
  • Carey Brown
Bartenders:
  • Al Hobbs
  • Piet Souris
  • Himai Minh

console problem

 
Greenhorn
Posts: 5
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Report post to moderator
I am running some application server start up script. The same script ran well on one machine but not on another one always the setting are exactly the same. On the first PC the script shows some errors but could continue. But on the 2nd computer it just stops where the error occurs. I have increased the buffer size and JVM heap size but it didn't help. Looks like a starnge thing. Any idea what's the problem ?
 
Sheriff
Posts: 67663
173
Mac Mac OS X IntelliJ IDE jQuery TypeScript Java iOS
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Report post to moderator
Please do not cross-post the same question in multiple forums. It wastes people's time when multiple redundant conversations take place. Please read this for more information.
 
You ought to ventilate your mind and let the cobwebs out of it. Use this cup to catch the tiny ads:
the value of filler advertising in 2021
https://coderanch.com/t/730886/filler-advertising
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic