This week's book giveaway is in the Cloud/Virtualization forum.
We're giving away four copies of Learning OpenStack Networking: Build a solid foundation in virtual networking technologies for OpenStack-based clouds and have James Denton on-line!
See this thread for details.
Win a copy of Learning OpenStack Networking: Build a solid foundation in virtual networking technologies for OpenStack-based clouds this week in the Cloud/Virtualization forum!
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Liutauras Vilda
  • Campbell Ritchie
  • Tim Cooke
  • Bear Bibeault
  • Devaka Cooray
Sheriffs:
  • Jeanne Boyarsky
  • Knute Snortum
  • Junilu Lacar
Saloon Keepers:
  • Tim Moores
  • Ganesh Patekar
  • Stephan van Hulst
  • Pete Letkeman
  • Carey Brown
Bartenders:
  • Tim Holloway
  • Ron McLeod
  • Vijitha Kumara

problem in swing  RSS feed

 
Ranch Hand
Posts: 66
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I am having a problem with image in swing , we are developing a java swing application with oracle 9i as the back end database , I am using jbuilder 2005 for development , I have an image with name of logo.gif , and i am using the following code for adding this image in a label



I have kept this image at the root of my project , when I am working on jbuilder and running the project the image is displayed without any problems but when I try to make a .bat file for my project and than run that bat file the whole project runs successfully but the iamge is not displayed , my bat file is very simple and is follows:

set CLASSPATH=C:\Documents and Settings\abc\jbproject\SYMePClientModule\classes;C:\Documents and Settings\abc\jbproject\SYMePClientModule\oraFiles\classes12.jar;C:\Documents and Settings\abc\jbproject\SYMePClientModule\logo.gif;

javaw symepclientmodule.MainClass


as you might have gussed that SYMePClientModule is my root folder , can you please etll that what is the problem , i dont think that there may be some problem with my code because its displaying image perfectly while running from jbuilder , i think that i am doing some mistake in creating bat file , can you please suggest some solution to this problem.

Regards,
Bilal Ali.
[ January 18, 2008: Message edited by: Bilal Ali ]
 
It is sorta covered in the JavaRanch Style Guide.
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
Boost this thread!