Win a copy of Cross-Platform Desktop Applications: Using Node, Electron, and NW.js this week in the JavaScript forum!
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

WebsphereTestEnvironment problem  RSS feed

 
wessel zaalberg
Greenhorn
Posts: 26
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I try to get the MVC pattern working in the IBM VAwebsphereTestEnvironment. I works just fine with tomcat.
However the WTE is configured in a different way. An application a .webapp type of file.
In the defailt_app.webapp file I have included :
-----------------------------------
<servlet>
<name>action</name>
<description>Action class lader</description>
<code>ActionServlet</code>
<servlet-path>/</servlet-path>
<init-parameter>
<name>action-mappings</name>
<value>actions</value>
</init-parameter>
<autostart>false</autostart>
</servlet>
<servlet-mapping>
<name>action</name>
<description>Zoek de juiste beanclass</description>
<url-pattern>*.do</url-pattern>
<servlet-path>/action</servlet-path>
</servlet-mapping>
<taglib>
<taglib-uri>/jsp/demoAmmsys/utilities</taglib-uri>
<taglib-location>/jsp/demoAmmsys/tlds/utilities.tld</taglib-location>
</taglib>
<taglib>
<taglib-uri>/jsp/demoAmmsys/application-tags</taglib-uri>
<taglib-location>/jsp/demoAmmsys/tlds/app.tld</taglib-location>
</taglib>
-------------------------------------------
The problem is it is loaded immediately on the start of the servlet engine. It should be called only when a request is done with a .do extention.
What do I have to do : first to stop it from being loaded on startup and second to have it called only when a request is send?
 
Tony Alicea
Desperado
Sheriff
Posts: 3226
5
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I am moving this question to the IBM Servers/IDE forum
 
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
Boost this thread!