Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

Servlet doesn't show data  RSS feed

 
Julio C Moreno
Greenhorn
Posts: 16
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Report post to moderator
i'm using Class.forName("com.mysql.jdbc.Driver"); for connecting to a mysql database in a servlet , and the class file is on my deploy directory but when i tried to test it , using the browser it only displays the com.mysql.jdbc.Driver and not the data, could be caused for the version of my connector ?, i'm using Apache Tomcat/4.1.31 and mysqlconnector 3.0.7
below is a part of my code :
Class.forName("com.mysql.jdbc.Driver");
prot_db="jdbc";
subprot_db="mysql";
host_db="//localhost";
nom_db="/inventa";
usr_db="julio";
pw_db="one";
theConnection = DriverManager.getConnection(prot_db+":"+subprot_db+":"+host_db+nom_db, usr_db ,pw_db);

any help would be appreciated
 
ramprasad madathil
Ranch Hand
Posts: 489
Eclipse IDE Java Tomcat Server
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Report post to moderator

but when i tried to test it , using the browser it only displays the com.mysql.jdbc.Driver and not the data


Kindly post your test code.

cheers,
ram.
 
David O'Meara
Rancher
Posts: 13459
Android Eclipse IDE Ubuntu
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Report post to moderator
I agree, but since this is a duplicate of the thread here, I'm going to close this copy till we have enough information to know what the question is.

Dave
 
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
Boost this thread!