• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

my Web application servlets are not running

 
talha niaz
Greenhorn
Posts: 4
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
i successfully started tomcat standalone...i have developed my application named Virtual-Banking. i have created my servlets anf jsp and put it into the desired folder.but my servlets are not running .....
it says

the requested resource is unavailable.
 
Ben Souther
Sheriff
Posts: 13411
Firefox Browser Redhat VI Editor
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Did you compile your servlets?
Where did you put the class files?
Are they packaged?
Did you create a mapping for each servlet in your deployment descriptor (web.xml)?
Are you seeing any errors in the Tomcat logs?
What URL are you using to access the servlets?
 
talha niaz
Greenhorn
Posts: 4
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
thanks for the reply ....
i checked all those things that u told me ..

i did compiled my java files.
i placed it under webapps\vb\web-inf\classes
i also created web.xml file just to check for a sigle servlet.ie.HelloWorldExample.
but it didnt worked out.

plz plz do help with it.
i will be thankful for that.
 
Ben Souther
Sheriff
Posts: 13411
Firefox Browser Redhat VI Editor
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
"web-inf"...
Lower case?

Needs to be "WEB-INF"

Post your web.xml file.
 
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
Boost this thread!