• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Ron McLeod
  • Paul Clapham
  • Bear Bibeault
  • Junilu Lacar
Sheriffs:
  • Jeanne Boyarsky
  • Tim Cooke
  • Henry Wong
Saloon Keepers:
  • Tim Moores
  • Stephan van Hulst
  • Tim Holloway
  • salvin francis
  • Frits Walraven
Bartenders:
  • Scott Selikoff
  • Piet Souris
  • Carey Brown

Run JSP in ecllipse

 
Greenhorn
Posts: 8
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi,


I have some problem in running JSP in Ecllipse.

I have created one Dynamic Web Project in the ecllipse.
Then created one sample JSP file.
When I tried to run it on the server 'one blank notepad opens and one notepad message box with message volume or label syntax is wrong'.


Do I need to add any plugin in ecllipse or it is server related??
 
Bartender
Posts: 2856
10
Firefox Browser Fedora Java
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Welcome to Javaranch P Kulkarni
This question is more relevant to the Eclipse IDE than JSP.
Please choose an appropriate forum for your questions.Asking questions in an unrelated forum yields fewer and less useful response. Read this for more information.
 
P Kulkarni
Greenhorn
Posts: 8
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator

Originally posted by Amit Ghorpade:
Welcome to Javaranch P Kulkarni
This question is more relevant to the Eclipse IDE than JSP.
Please choose an appropriate forum for your questions.Asking questions in an unrelated forum yields fewer and less useful response. Read this for more information.



Thanks for the information ! I will take care from next time.
 
author
Posts: 5856
7
Android Eclipse IDE Ubuntu
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator

Originally posted by P Kulkarni:
When I tried to run it on the server 'one blank notepad opens and one notepad message box with message volume or label syntax is wrong'



I am sorry, but I do not understand this statement.

If you create a web project and a server within Eclipse, link the project to the server, and start the server within Eclipse, then Eclipse should properly deploy the application to the server.
 
P Kulkarni
Greenhorn
Posts: 8
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator

Originally posted by Peter Johnson:


I am sorry, but I do not understand this statement.

If you create a web project and a server within Eclipse, link the project to the server, and start the server within Eclipse, then Eclipse should properly deploy the application to the server.



yeah! Its working properlyt now...
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic