• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other Pie Elite all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Jeanne Boyarsky
  • Ron McLeod
  • Paul Clapham
  • Liutauras Vilda
Sheriffs:
  • paul wheaton
  • Rob Spoor
  • Devaka Cooray
Saloon Keepers:
  • Stephan van Hulst
  • Tim Holloway
  • Carey Brown
  • Frits Walraven
  • Tim Moores
Bartenders:
  • Mikalai Zaikin

How to custom 404 error page

 
Ranch Hand
Posts: 54
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi, everyone
When i hit url like
http://hostname ort/contextroot/a.jsp
if a.jsp doesn't exist i get websphere error page.
---------------------------------
JSP Processing Error JSPG0036E :
Failed to find resource a.jsp
---------------------------------
Can somebody know how to custom such error page by websphere setting?
 
Greenhorn
Posts: 27
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
It can be done by the usual way of customising error pages by declaring the customised jsp against 404 error in the web.xml by adding the below entry.

<error-page >
<error-code >404 </error-code >
<location>/xxyyzz.jsp </ location >
</ error-page>

But I am not sure if I understand your question correctly because this is common place and you are already SCWCD certified. Can you be more specific if this does not answer your question?

[ October 21, 2007: Message edited by: Vijay K Vivek ]

[ October 21, 2007: Message edited by: Vijay K Vivek ]
[ October 21, 2007: Message edited by: Vijay K Vivek ]
 
Greenhorn
Posts: 1
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
For some strange reason, after I added above tag to the web.xml, I am stilling getting the standard 404 page from WAS. Did I miss something?

Thanks for your time.
[ November 17, 2008: Message edited by: Kant Hung ]
 
reply
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic