• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other Pie Elite all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Ron McLeod
  • Paul Clapham
  • Rob Spoor
  • Liutauras Vilda
Sheriffs:
  • Jeanne Boyarsky
  • Junilu Lacar
  • Tim Cooke
Saloon Keepers:
  • Tim Holloway
  • Piet Souris
  • Stephan van Hulst
  • Tim Moores
  • Carey Brown
Bartenders:
  • Frits Walraven
  • Himai Minh

Error in deploy blank.war

 
Ranch Hand
Posts: 294
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi, Can anyone offer me a hint to look into the problem I am having?
I am using the struts 2 blank.war and this is what I get in log/localhost



and this is what I get in log/Catalina



I am using jre1.6.0_07, I don't understand why the filter didn't start?
here is my web.xml


you can see, it's all basic stuff, why isn't the app starting?
Thank you for reading this long post
 
Davie Lin
Ranch Hand
Posts: 294
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Regard to my last post, does it cause conflict when you have struts2-core-2.0.11.2.jar in both /common/lib/ and WEB-INF/lib/ ? After reading the log/localhost carefully, that's my theory. Does anyone have any ideas?
 
I knew that guy would be trouble! Thanks tiny ad!
the value of filler advertising in 2021
https://coderanch.com/t/730886/filler-advertising
reply
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic