Win a copy of Beginning Java 17 Fundamentals: Object-Oriented Programming in Java 17 this week in the Java in General forum!
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other Pie Elite all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Tim Cooke
  • Campbell Ritchie
  • Ron McLeod
  • Liutauras Vilda
  • Jeanne Boyarsky
Sheriffs:
  • Junilu Lacar
  • Rob Spoor
  • Paul Clapham
Saloon Keepers:
  • Tim Holloway
  • Tim Moores
  • Jesse Silverman
  • Stephan van Hulst
  • Carey Brown
Bartenders:
  • Al Hobbs
  • Piet Souris
  • Frits Walraven

Configuring WebSphere V6.0 with Eclipse 3.4.1

 
Ranch Hand
Posts: 94
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
I am able to add Server Runtime Enviroment in Windows >> Preferences >> Server >> Runtime Environments
I added a New Server Profile directory with the following details.
PORT : 9080
Server Profile : D:\Softwares\IBM\WebSphere\WAS_6.0\profiles\default
Cell: PC034Node01Cell
Node : Cell: PC034Node01
server name : server1

However, If I try to start the WebSphere server instance, it is giving the following error.
Server IBM WebSphere v6.0 at 127.0.0.1 failed to start.

All I need is to Run/Deploy my Application into WebSphere V6.0 using Eclipse 3.4.1
Any pointers is appreciated.
Thanks for your time.
 
WHAT is your favorite color? Blue, no yellow, ahhhhhhh! Tiny ad:
Building a Better World in your Backyard by Paul Wheaton and Shawn Klassen-Koop
https://coderanch.com/wiki/718759/books/Building-World-Backyard-Paul-Wheaton
reply
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic