• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other Pie Elite all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Ron McLeod
  • Rob Spoor
  • Tim Cooke
  • Junilu Lacar
Sheriffs:
  • Henry Wong
  • Liutauras Vilda
  • Jeanne Boyarsky
Saloon Keepers:
  • Jesse Silverman
  • Tim Holloway
  • Stephan van Hulst
  • Tim Moores
  • Carey Brown
Bartenders:
  • Al Hobbs
  • Mikalai Zaikin
  • Piet Souris

Eclipse WebLogic 8.1 plugin

 
Ranch Hand
Posts: 91
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
I have installed the eclipse OEPE plugin using the update feature in Eclipse Ganymede from the site http://download.oracle.com/otn_software/oepe/ganymede
However after installing the plugins, I am still not able to see any new controls in Eclipse to start or stop my WL8.1 server. I even checked the eclipse preference which shows Weblogic and shared libraries, which makes no sense to me in terms of managing and debugging applications on the weblogic 8.1 server. Please guide me what can be done for this. Does anybody please share the old WebLogic 8.1 plugin if it works?

Thanks
Jacob
 
Greenhorn
Posts: 1
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Check the JRE that Eclipse is running against - it is configurable.
That fixed it for me.
 
Politics n. Poly "many" + ticks "blood sucking insects". Tiny ad:
Thread Boost feature
https://coderanch.com/t/674455/Thread-Boost-feature
reply
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic