Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other Pie Elite all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Tim Cooke
  • Campbell Ritchie
  • Paul Clapham
  • Ron McLeod
  • Liutauras Vilda
Sheriffs:
  • Jeanne Boyarsky
  • Rob Spoor
  • Bear Bibeault
Saloon Keepers:
  • Jesse Silverman
  • Tim Moores
  • Stephan van Hulst
  • Tim Holloway
  • Carey Brown
Bartenders:
  • Piet Souris
  • Al Hobbs
  • salvin francis

problem running tomcat 6 in vista

 
Greenhorn
Posts: 5
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Report post to moderator
hi,

i had no problem running tomcat6 on vista till today morning (march-12-2009). This morning the vista got updated automatically and then restarted. After that when I tried to run tomcat it ran but when I tried to connect through the browser ,it didnt connect to the server.

Can anyone tell me solution to this problem. my server was running on port 8080. is there problem with vista in running the tomcat6.

thanks.
 
Sheriff
Posts: 67595
173
Mac Mac OS X IntelliJ IDE jQuery TypeScript Java iOS
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Report post to moderator
"aaak bbbk", please check your private messages for an important administrative matter.
 
Ranch Hand
Posts: 2458
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Report post to moderator
Doubleposted: https://coderanch.com/t/435804/Tomcat/running-tomcat-vista
Please don't do that. Please stick to one topic.
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic