• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other Pie Elite all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Tim Cooke
  • Campbell Ritchie
  • Ron McLeod
  • Junilu Lacar
  • Liutauras Vilda
Sheriffs:
  • Paul Clapham
  • Jeanne Boyarsky
  • Henry Wong
Saloon Keepers:
  • Tim Moores
  • Tim Holloway
  • Stephan van Hulst
  • Piet Souris
  • Carey Brown
Bartenders:
  • Jesse Duncan
  • Frits Walraven
  • Mikalai Zaikin

server starting error

 
Ranch Hand
Posts: 1325
1
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
when i am going to start my weblogic server it prints in this
 
shawn peter
Ranch Hand
Posts: 1325
1
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
it saves this in a log file
 
Ranch Hand
Posts: 147
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Not sure if its the entire problem, but from the first post it looks like when the server is starting it deploys an app, which loads a class that executes SQL which has a problem. Correct that and see if the issue is resolved.

Hope this helps.

 
Don't get me started about those stupid light bulbs.
reply
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic