• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other Pie Elite all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Paul Clapham
  • Ron McLeod
  • Tim Cooke
  • Junilu Lacar
Sheriffs:
  • Rob Spoor
  • Devaka Cooray
  • Jeanne Boyarsky
Saloon Keepers:
  • Jesse Silverman
  • Stephan van Hulst
  • Tim Moores
  • Carey Brown
  • Tim Holloway
Bartenders:
  • Jj Roberts
  • Al Hobbs
  • Piet Souris

Cannot execute eclipse 3.4 project on weblogic 10.0 server

 
Greenhorn
Posts: 19
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
First off: I am not an eclipse person.

That being said. I have just installed Eclipse on a machine and installed the weblogic plugin using the Software updates from (http://download.oracle.com/otn_software/oepe/ganymede). I create a new project and try to "Run on Server", but I get an error message that tells me to "Finish the wizard". I can select the weblogic server version from the list of BEA servers (10.0), but it does not allow me to select the Next button.

Previously I had used the WebStudio, which installed the WL server, webstudio and eclipse.

What am I missing here?

Any help would be appreciated.
 
You showed up just in time for the waffles! And this tiny ad:
Building a Better World in your Backyard by Paul Wheaton and Shawn Klassen-Koop
https://coderanch.com/wiki/718759/books/Building-World-Backyard-Paul-Wheaton
reply
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic