• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other Pie Elite all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Jeanne Boyarsky
  • Ron McLeod
  • Paul Clapham
  • Liutauras Vilda
Sheriffs:
  • paul wheaton
  • Rob Spoor
  • Devaka Cooray
Saloon Keepers:
  • Stephan van Hulst
  • Tim Holloway
  • Carey Brown
  • Frits Walraven
  • Tim Moores
Bartenders:
  • Mikalai Zaikin

Clustering: Application not working in all nodes

 
Ranch Hand
Posts: 54
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi ,

We are facing an issue while trying to deploy an application (contains webservice,stateless ejb) in a glassfishv2u2 clustered environment. We have two server instance in the cluster. When I deploy my application in the first server of the cluster, it is deploying in the cluster and showing no error. When i click the webservice and check the wsdl using the port specific to the first server instance(49508) it is showing the wsdl.but when i give the port of the cluster i.e 38080 it is working for the Second server but not for the First server where i actually deployed. I am getting 404 error.

I have added the <distributable/> in web.xml,
also enabled availability during deployment and
also find the contents of sun-web.xml below


Please guide me on solving this

Thanks & Regards,
Praveen.K
 
Consider Paul's rocket mass heater.
reply
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic