• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Ron McLeod
  • Paul Clapham
  • Bear Bibeault
  • Junilu Lacar
Sheriffs:
  • Jeanne Boyarsky
  • Tim Cooke
  • Henry Wong
Saloon Keepers:
  • Tim Moores
  • Stephan van Hulst
  • Tim Holloway
  • salvin francis
  • Frits Walraven
Bartenders:
  • Scott Selikoff
  • Piet Souris
  • Carey Brown

weblogic.management.DeploymentException: [Deployer:149189]

 
Ranch Hand
Posts: 68
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator


Hello hi


Now i am using Oracle bea weblogic.

i build the application.
it directly put the war file into the autodeploy folder correctly.

Then i open the weblogic console.
and installed that war file.

Now i can not start the application. when i click start.
that time i get exception.

weblogic.management.DeploymentException: [Deployer:149189]Attempt to operate 'start' on null BasicDeploymentMBean for deployment SampleApp. Operation can not be performed until server is restarted.

how can i rectify.Please........
 
Ranch Hand
Posts: 977
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi,

It looks like you need to restart your servers. Have you tryied this?

[]s
 
Bartender
Posts: 6663
5
MyEclipse IDE Firefox Browser Linux
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
What file system are you using the deploy the war. Weblogic used to have this weird problem where a WAR needs to be deployed twice to get rid of an error (that looks like yours). Their support docs mentioned that it had something to do with a shared network path / file system
 
Shyam Hai
Ranch Hand
Posts: 68
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I am using Development mode only .


Please explain this line
Their support docs mentioned that it had something to do with a shared network path / file system .
what you mentioned. i could not understand .

Here i give ant property details..
if anything wrong please let me know.






 
Shyam Hai
Ranch Hand
Posts: 68
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
This is same think above i mentioned..
but clearly i mentioned here

I am using Development mode only .


Please explain this line
Their support docs mentioned that it had something to do with a shared network path / file system .
what you mentioned. i could not understand .

Here i give ant property details..
if anything wrong please let me know.


ant.properties



antenv.properties


-------------------------------------------------------------------------------------------

build.xml






 
Yup, yup, yup. Tiny ad:
Thread Boost feature
https://coderanch.com/t/674455/Thread-Boost-feature
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic