Win a copy of Head First Android this week in the Android forum!
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other Pie Elite all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Tim Cooke
  • Campbell Ritchie
  • Paul Clapham
  • Ron McLeod
  • Liutauras Vilda
Sheriffs:
  • Jeanne Boyarsky
  • Rob Spoor
  • Bear Bibeault
Saloon Keepers:
  • Jesse Silverman
  • Tim Moores
  • Stephan van Hulst
  • Tim Holloway
  • Carey Brown
Bartenders:
  • Piet Souris
  • Al Hobbs
  • salvin francis

Apache Tomcat Connector error "did not find a worker ajp13"

 
Greenhorn
Posts: 4
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
I am trying to configuring IIS Server (5.1v, windows XP) with Tomcat 5.5.

Current settings

Tomcat deployed on port 8085 – working.
I am using “isapi_redirect-1.2.28.dll”.
In IIS Server, ISAPI Filter status : “Loaded”
IIS Server virtual directory name: jakarta
extension_uri: /jakarta/isapi_redirect.dll
Tomcat server.xml –
<!-- Define an AJP 1.3 Connector on port 8009 -->
<Connector port="8009" enableLookups="false" redirectPort="8443" protocol="AJP/1.3" />

Log Errors IIS log error message: “GET /luceneweb/ 500”
I am getting error message in ISAPI log as : “did not find a worker ajp13” and “could not get a worker for name ajp13”

Please help me to resolve this problem.

'uriworkermap.properties' file content:-
/luceneweb/*=wlb
/jkmanager=jkstatus


'workers.properties' file content:-
worker.list=wlb,jkstatus
worker.ajp13w.type=ajp13
worker.ajp13w.host=localhost
worker.ajp13w.port=8009
worker.wlb.type=lb
worker.wlb.balance_workers=ajp13w
worker.jkstatus.type=status
 
Ranch Hand
Posts: 470
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
The error message refers to a default worker 'ajp13', and not the one you've got configured in your worker.properties. IIS restart may help, if you set up everything in the proper way
 
You showed up just in time for the waffles! And this tiny ad:
Building a Better World in your Backyard by Paul Wheaton and Shawn Klassen-Koop
https://coderanch.com/wiki/718759/books/Building-World-Backyard-Paul-Wheaton
reply
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic