• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

Servlet - JSP HTML rendering problem

 
mahesh kapure
Greenhorn
Posts: 7
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I have developed a web application in JSP, Servlets architecture and deployed it on tomcat server.


Application working fine on the all computers with different operating system and web browser; excepts on one computer. I have got a problem that some of the web pages are not loading html properly. Due to which javascript, page submit is not working properly. Other websites also working there, but only my application on that particular machine didn’t render properly.

some of web pages are not rendering properly ... the html part is breaking some where... this is for a that machine with particular application .....this application is running fine on the other computers and other application are working properly on this computer.......

details is followed

-- web architect is JSP, Servlets
-- OS: Winxp
-- Browser IE 7.0
-- HTML part are not rendering properly... and so submitting form... is not working also... in some pages html code is visible in a browser as HTML is breaking...
--- no error at the system console and code is running properly on the other computer...

is somebody encounters same problem please replay....
 
Bear Bibeault
Author and ninkuma
Marshal
Posts: 65522
105
IntelliJ IDE Java jQuery Mac Mac OS X
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Is the failing system the client or the server? Without that knowledge, no diagnosis can even begin.
 
Bosun Bello
Ranch Hand
Posts: 1511
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
In addition to Bear's question, check if the browser version being used is the same on all systems.
 
mahesh kapure
Greenhorn
Posts: 7
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
application runs good in other system... with same version of browser and windows......
there wasn't any error log on the server........


 
Bear Bibeault
Author and ninkuma
Marshal
Posts: 65522
105
IntelliJ IDE Java jQuery Mac Mac OS X
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
If you don't answer the questions, you won't be getting much help.
 
mahesh kapure
Greenhorn
Posts: 7
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
there is no failure of client and server.....

only at the particular client i.e. machine i got that the finally the HTML part is not rendering correctly....

but on that machine other application are working fine....... and my application also working fine on the other machine.......
 
Bear Bibeault
Author and ninkuma
Marshal
Posts: 65522
105
IntelliJ IDE Java jQuery Mac Mac OS X
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Have you compared the rendered HTML delivered to the failing browser with one that is fine?
 
mahesh kapure
Greenhorn
Posts: 7
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
yes that what i am saying ..... that HTML is not rendering properly .. that means half of the HTML party ware going... for some pages on that machine.... but other pages and other site working fine
 
Bear Bibeault
Author and ninkuma
Marshal
Posts: 65522
105
IntelliJ IDE Java jQuery Mac Mac OS X
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Looking at the browser display isn't useful. Did you compare the HTML source and not just look at what's in the browser display?
 
mahesh kapure
Greenhorn
Posts: 7
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
HTML is not rendering means the source is not getting generated properly.....
 
Bear Bibeault
Author and ninkuma
Marshal
Posts: 65522
105
IntelliJ IDE Java jQuery Mac Mac OS X
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
/unsubscribes
 
  • Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
Boost this thread!