• Post Reply Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic
programming forums Java Mobile Certification Databases Caching Books Engineering Micro Controllers OS Languages Paradigms IDEs Build Tools Frameworks Application Servers Open Source This Site Careers Other Pie Elite all forums
this forum made possible by our volunteer staff, including ...
Marshals:
  • Campbell Ritchie
  • Jeanne Boyarsky
  • Ron McLeod
  • Paul Clapham
  • Liutauras Vilda
Sheriffs:
  • paul wheaton
  • Rob Spoor
  • Devaka Cooray
Saloon Keepers:
  • Stephan van Hulst
  • Tim Holloway
  • Carey Brown
  • Frits Walraven
  • Tim Moores
Bartenders:
  • Mikalai Zaikin

Failed to deploy servlet in netbeans 6.7

 
Greenhorn
Posts: 9
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi all,

I'm using Netbeans 6.7 to write servlets and depoly to Tomcat server 5.5, but everytime the deployment failed. It always outputs the following error message:


The servlet file is a very simple one, and the build of the project is successful to generate the WAR. The tomcat server works well if I manually copy the .war file into the "webapps" folder. The catalina base and appBase is set to one folder under my $HOME directory, so that I have the privilege to write. However, the Netbeans always failed to deploy it into server. I have specified correct locations for $CATALINA_HOME and $CATALINA_BASE in server configuration. I also tried the default system configuration, got the same error msg.

Anyone has idea about this?

Thanks,
Naveen.
 
Ranch Hand
Posts: 187
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
same problem here... no one who can help? :/
 
Ranch Hand
Posts: 5575
Eclipse IDE Windows XP Java
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
[i am not sure] clean and re-build
 
olze oli
Ranch Hand
Posts: 187
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
doesnt help anything... just trying to install tomcat and liferay by hand, because i used the bundle.. maybe this is the problem.. dont know :/
 
Sheriff
Posts: 9708
43
Android Google Web Toolkit Hibernate IntelliJ IDE Spring Java
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Naveen the output window in Netbeans also shows the output of the Tomcat console. That will contain the actual cause of the problem. Can you please post that...
 
Sheriff
Posts: 67748
173
Mac Mac OS X IntelliJ IDE jQuery TypeScript Java iOS
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
Moved to the IDEs forum.
 
olze oli
Ranch Hand
Posts: 187
  • Mark post as helpful
  • send pies
    Number of slices to send:
    Optional 'thank-you' note:
  • Quote
  • Report post to moderator
i've made it myself with tomcat 6.0.20 and its working
 
I'm so happy! And I wish to make this tiny ad happy too:
a bit of art, as a gift, that will fit in a stocking
https://gardener-gift.com
reply
    Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic