This week's book giveaway is in the Other Languages forum.
We're giving away four copies of Functional Reactive Programming and have Stephen Blackheath and Anthony Jones on-line!
See this thread for details.
Win a copy of Functional Reactive Programming this week in the Other Languages forum!
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic

Struts template tag does not work properly in VisualAge for Java WTE

 
Gudavy Hu
Greenhorn
Posts: 7
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Code:
1. file "mytemplate.jsp":
<%@ taglib uri='/WEB-INF/tlds/struts-template.tld' prefix='template' %>
<HTML>
<HEAD>
</HEAD>
<BODY>
<TABLE WIDTH="760">
<TR>
<TD ALIGN="center" VALIGN="top">
<template:get name='headerframe'/>
</TD>
</TR>
</TABLE>
<TABLE WIDTH="760">
<TR>
<TD HEIGHT="10" ALIGN="center" VALIGN="top"></TD>
</TR>
</TABLE>
<TABLE>
<TR>
<TD>
<TABLE WIDTH="760">
<TR>
<template:get name='leftframe'/>
<TD WIDTH="15"></TD>
<TD VALIGN="top">
<TABLE BORDER="0" CELLPADDING="0" CELLSPACING="0">
<TR>
<TD VALIGN="top" WIDTH="412">
<template:get name='content'/>
</TD>
</TR>
</TABLE>
</TD>
</TR>
</TABLE>
</TD>
</TR>
</TABLE>
</BODY>
</HTML>
2. file "headerFrame.jsp":
<%@ taglib uri='/WEB-INF/tlds/struts-template.tld' prefix='template' %>
<%@ taglib uri='/WEB-INF/tlds/struts-bean.tld' prefix='bean' %>
<!--Start the header-->
<TABLE>
<TR>
<TD WIDTH="1"></TD>
<TD WIDTH="200" HEIGHT="60" ALIGN="CENTER">
<IMG height=48 alt="my picture" src="myImage.gif" width=140></TD>
<TD WIDTH="1"></TD>
<TD WIDTH="558">
</TD>
</TR>
</TABLE>
<!--end of header -->
3.file "leftFrame.jsp":
<%@ taglib uri='/WEB-INF/tlds/struts-bean.tld' prefix='bean' %>
<%@ taglib uri='/WEB-INF/tlds/struts-logic.tld' prefix='logic' %>
<%@ taglib uri='/WEB-INF/tlds/struts-html.tld' prefix='html' %>
<!-- start the left frame -->
<TD WIDTH="159">
<TABLE WIDTH="159">
<TR>
<TD VALIGN="CENTER" ALIGN="CENTER" WIDTH="159">
<TABLE WIDTH="157">
<TR>
<TD WIDTH="10"></TD>
<TD>
the content list ......
</TD>
</TR>
</TABLE>
</TD>
</TR>
</TABLE>
</TD>
<!-- end of the left frame -->
4. file "myContent.jsp":
<%@ taglib uri="/WEB-INF/struts-bean.tld" prefix="bean" %>
<%@ taglib uri="/WEB-INF/struts-html.tld" prefix="html" %>
<%@ taglib uri="/WEB-INF/struts-logic.tld" prefix="logic" %>
<!-- start the content -->
<table>
<tr>
<td colspan="2"></td>
</tr>
<tr>
<td>Some content</td>
<td>Some content</td>
</tr>
</table>
<!-- end of the content -->
5. file "index.jsp":
<%@ taglib uri='/WEB-INF/tlds/struts-template.tld' prefix='template' %>
<template:insert template='mytemplate.jsp'>
<template ut name="title" content="Welcome to the My Web Site!" direct="true"/>
<template ut name='headerframe' content='headerFrame.jsp' />
<template ut name='leftframe' content='leftFrame.jsp'/>
<template ut name='content' content='myContent.jsp' />
</template:insert>
6. after starting the "Websphere Test Environment" in VAJ, and loading the "index.jsp", the page is displayed, but in a mass. The following is the source of the page I got by "view source":
<!-- start the header -->
<TABLE>
<TR>
<TD WIDTH="1"></TD>
<TD WIDTH="200" HEIGHT="60" ALIGN="CENTER">
<IMG height=48 alt="my picture" src="myImage.gif" width=140></TD>
<TD WIDTH="1"></TD>
<TD WIDTH="558">
</TD>
</TR>
</TABLE>
<!-- end of header -->
<!-- start the left frame -->
<TD WIDTH="159">
<TABLE WIDTH="159">
<TR>
<TD VALIGN="CENTER" ALIGN="CENTER" WIDTH="159">
<TABLE WIDTH="157">
<TR>
<TD WIDTH="10"></TD>
<TD>
the content list ......
</TD>
</TR>
</TABLE>
</TD>
</TR>
</TABLE>
</TD>
<!-- end of the left frame -->
<!-- start the content -->
<table>
<tr>
<td colspan="2"></td>
</tr>
<tr>
<td>Some content</td>
<td>Some content</td>
</tr>
</table>
<!-- end of the content -->
<HTML>
<HEAD>
</HEAD>
<BODY>
<TABLE WIDTH="760">
<TR>
<TD ALIGN="center" VALIGN="top">

</TD>
</TR>
</TABLE>
<TABLE WIDTH="760">
<TR>
<TD HEIGHT="10" ALIGN="center" VALIGN="top"></TD>
</TR>
</TABLE>
<TABLE>
<TR>
<TD>
<TABLE WIDTH="760">
<TR>

<TD WIDTH="15"></TD>
<TD VALIGN="top">
<TABLE BORDER="0" CELLPADDING="0" CELLSPACING="0">
<TR>
<TD VALIGN="top" WIDTH="412">

</TD>
</TR>
</TABLE>
</TD>
</TR>
</TABLE>
</TD>
</TR>
</TABLE>
</BODY>
</HTML>
How Can I make it work properly? The code works well without any problem in Tomcat.
Thanks!
 
Kevin HOVER
Greenhorn
Posts: 6
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
I've had the same problem with WSAD : you should add in the GET Tags.
 
markchen
Greenhorn
Posts: 4
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
Hi Kenzo,
How could you make Struts work in WSAD?
Thanks in advance!
Mark Chen
 
Matthew Phillips
Ranch Hand
Posts: 2676
  • Mark post as helpful
  • send pies
  • Quote
  • Report post to moderator
markchen,
JavaRanch has a naming policy which is strictly enforced. Please read the policy and change your display name if you wish to continue posting here. Thanks.
 
  • Post Reply
  • Bookmark Topic Watch Topic
  • New Topic